Καλάθι

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Εντός Αθηνών

Η αποστολή εντός Αθηνών (ευρύτερου κέντρου) γίνεται μέσω των οδηγών της εταιρείας.

Για παραγγελίες άνω των 30€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 30€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,50€. Για παραγγελίες στις περιοχές Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο & Άλιμο τα μεταφορικά είναι δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.

*Για αποστολή δώρου εντός Αθηνών το κόστος μεταφορικών είναι 6.50€. Για αποστολή δώρου σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Άλιμο τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ COURIER

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας & την περιοχή αποστολής (δυσπρόσιτη ή όχι). Το συνολικό κόστος της παραγγελίας εμφανίζεται στο cash out. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμή με Αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με 2,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα με μεταφορική εταιρεία

Για παραγγελία 6 και άνω φιαλών υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος των μεταφορικών με μεταφορική εταιρεία, το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλους τους άλλους διαθέσιμους τρόπους που διαθέτουμε (κατάθεση, E-POS, PayPal).

Σημείωση: Πολλές από τις μεταφορικές εταιρείες δεν παραδίδουν στην διεύθυνση του παραλήπτη και για την παραλαβή είναι απαραίτητη η παρουσία σας στα γραφεία τους.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε εάν είστε ΑΝΩ των 18 ετών