Το Wine Kingdom επισκέφθηκε τα Κρασιά Του Αιγαίου! - Wine Kingdom

Καλάθι

Το Wine Kingdom επισκέφθηκε τα Κρασιά Του Αιγαίου!

Ημερομηνία

17 Ιουνίου, 2016

Κατηγορία

Επίσκεψη

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Το μόνο πράγμα που μας αρέσει περισσότερο από το να δοκιμάζουμε κρασιά και να τα προσθέτουμε στη συλλογή μας, είναι να τα απολαμβάνουμε παρέα με τον παραγωγό τους!

Έτσι, τη Κυριακή 22 Μαΐου βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος, για να απολαύσουμε μια ημέρα που έμοιαζε έντονη και γεμάτη. Εκεί μας περίμενε η Ικαρία, η Κως, η Λέσβος, η Λήμνος, η Πάρος, η Ρόδος, η Σάμος, η Σαντορίνη και η Χίος με τις συναρπαστικές τους δημιουργίες.

Μπαίνοντας στην αίθουσα με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου παρόλες τις δυσκολίες της ημέρας. Να θυμίσουμε ότι το κέντρο μας είχε μείνει χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω των απεργιών. Ευτυχώς, οι οινόφιλοι είμαστε αρκετά αποφασισμένοι, και η ατζέντα για τη Κυριακή έγραφε κρασί! Και μάλιστα νησιώτικο!

Έτσι λοιπόν με το ποτήρι ανά χείρας ξεκινήσαμε το μακρύ γευστικό μας ταξίδι, ψάχνοντας για τις εκείνες τις φιάλες με το διαμαντένιο περιεχόμενο.

Και να τι βρήκαμε!

Όταν μιλάμε για κρασιά του Αιγαίου, δε θα μπορούσαν να λείπουν οινοποιεία από τη Σαντορίνη. Ξεχωρίσαμε το οινοποιείο Γαβαλά, το κτήμα Αργυρού και το οινοποιείο Άρτεμις Καραμολέγκος, με καλοδουλεμένα ποιοτικά δείγματα.

Ανακαλύψαμε το ταλαντούχο οινοποιείο Βακάκη της Σάμου, και αγαπήσαμε τους αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου από τη Κω. Η Πάρος παρουσίασε το δυναμικό οινοποιείο Μωραίτη, και η γη της Λέσβου τον Οινοφόρο.

moraitiswineswinekindomwines              triantafillopouloskoswineaegean-winewinekingdom

Στη Λήμνο το έργο μας ήταν δύσκολο. Σήμερα δοκιμάσαμε τα Βιολογικά κρασιά Λήμνου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λήμνου και το κτήμα Χατζηγεωργίου, όλα με μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων.

 

Βρείτε τις επιλογές μας στο ηλεκτρονικό μας κελάρι!

 

Διαβάστε επίσης

Παρακαλώ επιβεβαιώστε εάν είστε ΑΝΩ των 18 ετών