Στηρίζουμε τούς Μικρούς Έλληνες Οινοπαραγωγούς - Wine Kingdom

Καλάθι

Στηρίζουμε τούς Μικρούς Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Ημερομηνία

30 Απριλίου, 2020

Κατηγορία

Επιλογές

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Μικροί Οινοποιοί, Μεγάλα Κρασιά που αξίζει να απολαύσεις στην απομόνωση


Στις δύσκολες αυτές στιγμές της κοινωνίας, της ανθρωπότητας, της οικονομίας, στην κάβα μας WineKingdom αποφασίσαμε να στηρίξουμε από την πρώτη ημέρα το ελληνικό κρασί και ειδικά τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.

Εκείνους τους οινοποιούς των μικρών οινοπαραγωγικών μονάδων οι οποίοι βάζουν καθημερινά την προσωπική τους εργασία σε αυτό που κάνουν, ανεξαρτήτως συνθηκών, με εφευρετικότητα, μεράκι, μόχθο, μα πάνω από όλα με ψυχή, χαρίζοντάς μας μεγάλα κρασιά

Ανάμεσα σε αυτά, εμείς ανακαλύπτουμε κάποια πραγματικά “διαμάντια” και μάλιστα σε άριστη σχέση ποιότητας – τιμής και σας καλούμε να τα απολαύσετε στο ποτήρι σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Νέα κρασιά, που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά, παλιές σοδειές και πειραματικές οινοποιήσεις από την πόρτα του οινοποιού φτάνουν στην πόρτα σας με εντελώς

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλη την Αθήνα, αγοράζοντας τα online από την ασφάλεια του σπιτιού σας!


Ο Σπύρος Γεωργιάδης γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1973 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κέρκυρα και από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Σπούδασε Οικονομικά στο τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ μεγάλωσε με Πολεμικές Τέχνες (αντί για Γαλλικά) και πιάνο, γεγονός που τον έκανε ταυτόχρονα ρομαντικό αλλά και πειθαρχημένο με σεβασμό στις ανθρώπινες αδυναμίες.

Επί 25+ συναπτά έτη αφοσιώθηκε σε αυτό που όπως λέει και ο ίδιος “η δουλειά μου είναι η μισή μου η ζωή”, στις ασφαλίσεις ανθρώπων και περιουσίας.

Παράλληλα, ως Οινόφιλος και μαθητής του δασκάλου του Θεόδωρου (Ted) Λέλεκα, δημιούργησε το περιοδικό & blog #Goenius #TravelFoodWineStories το οποίο έχει ως βασικό σκοπό να επικοινωνήσει την ευφυΐα του Έλληνα Οινοποιού και να διαφημίσει το καλό εμφιαλωμένο ελληνικό κρασί μαζί με τις όποιες γαστρονομικές και οινοτουριστικές ορέξεις της παρέας των #Winelover-s φίλων του, που τον εμψυχώνουν, τον παρακινούν και τον εμπνέουν.

Διαβάστε επίσης

Παρακαλώ επιβεβαιώστε εάν είστε ΑΝΩ των 18 ετών