Ποιοί είμαστε

Έχεις νιώσει ποτέ εγκλωβισμένος σε λάθος εποχή; Ότι βρίσκεσαι ίσως σε λάθος χωροχρόνο; Εγώ λοιπόν νομίζω είμαι. Ονειροπόλος και ενθουσιώδης εκ φύσεως, γιατί οι καλύτερες μέρες μας δεν έχουν έρθει ακόμα. Δεν υπάκουσα ποτέ στη φράση «Μη μιλάς σε αγνώστους» και δεν μπορώ να με φανταστώ να μην περιστοιχίζομαι από κόσμο. Επίσης, έχω αποφασίσει ότι δεν υπάρχει κοινωνικά αποδεκτή ώρα για να ξεκινήσει να πίνεις κανείς. Με όπλα ένα βοτανικό Sauvignon Blanc, το πλούσιο Gewurztraminer ή ένα ποτήρι σπιρτόζικο Μοσχόμαυρο μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα!

Λατρεύω να γελάω, να ερωτεύομαι, να χορεύω & να ζω σαν να μην υπάρχει αύριο. Είμαι πεισματάρα και επίμονη μέχρι τρέλας. Δεν το βάζω κάτω εύκολα, γιατί πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το προσπαθήσουμε. Έχω αδυναμία στο χρώμα της μέντας, μια καλή ταινία, τις μακαρονάδες και το μεξικάνικο. Πιστεύω σε αυτό που είναι γραφτό να συμβεί και το περιμένω να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά μου. Είμαι κορίτσι των κόκκινων, αναπνέω για ένα καλό Ξινόμαυρο ή νησιώτικο Μαυροτράγανο, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα ασυμβίβαστο Ασύρτικο.

Είμαστε η Μαρίτα και ο Στέφανος και η αγάπη μας για το κρασί προέκυψε απλά και φυσικά. Μέσα από τις αναμνήσεις μας από κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια, από βραδιές με φίλους, από γιορτές, εκδρομές και γενικότερα από στιγμές που αποτέλεσαν και αποτελούν τη δική μας ιστορία.

 

Με μεράκι ξεκινήσαμε δειλά, δημιουργώντας μια μικρή κάβα για εμάς και τους φίλους μας. Σύντομα όμως έπρεπε να μάθουμε περισσότερα! Εμπλουτίσαμε τις γνώσεις μας ακολουθώντας διαδρομές μέσα από τη γευσιγνωσία, γνωρίσαμε τον κόπο και τις αγωνίες των παραγωγών, οι οποίοι μέσω της φιλοξενίας τους, μας μύησαν στη μαγική τέχνη του κρασιού.
Βαθιά κόκκινα, δροσερά ροζέ, ευγενικά λευκά.

Έχοντας πλέον λάβει τις απαραίτητες γνώσεις, με μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη, δημιουργήσαμε το δικό μας ηλεκτρονικό κελάρι, ένα ξεχωριστό βασίλειο κρασιού, όπου κατοικούν ιδιαίτερες και σπάνιες ελληνικές ποικιλίες, πληθωρικά αποστάγματα και παιχνιδιάρικα αξεσουαρ.

Μαζί θα ξεκινήσουμε ένα οδοιπορικό, περνώντας από τοπία ανθώδη, φρουτώδη και μπαχαρικών. Θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, εξερευνώντας τον ελληνικό αμπελώνα, οργανώνοντας οινικές δραστηριότητες.

Ανακαλύψτε μοναδικές ποικιλίες επιλεγμένες με αγάπη